Și în acest weekend, pasiunea pentru volei atinge cote maxime la Sala Sporturilor din Mioveni.

Astfel, după ce săptămâna trecută aici s-a jucat FInal Four Cupa României la volei feminin, în acest weekă-end este programat Final 4 al Cupei României la masculin. Evenimentul promite să ofere iubitorilor voleiului o doză intensă de emoție și competiție de înalt nivel, cu echipe de tradiție și jucători excepționali.

Sâmbătă, pe 2 martie 2024, spectacolul va începe cu cele două semifinale. La ora 16:00, CS Dinamo București, cu un palmares impresionant, se va confrunta cu CSA Steaua București. Mai târziu, la ora 19:00, CSM Arcada Galați și CS Rapid București vor intra în luptă pentru un loc în finala mult așteptată.

Duminică, 3 martie 2024, la ora 18:00, tensiunea va atinge cote maxime în finala care va decide cine va purta cu mândrie titlul de câștigătoare a Cupei României. Dinamo București, cu un istoric impresionant, va încerca să adauge un trofeu valoros în vitrina sa bogată, iar adversarele nu vor fi deloc ușor de învins.

Dinamo București, echipa cu 19 titluri de campioană, 11 Cupe ale României, 2 Supercupe ale României, de 3 ori câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni și o dată a CEV Cup, se află sub comanda experimentatului Stelian Moculescu. Antrenorul în vârstă de 73 de ani aduce o vastă experiență, având în palmares titlul cucerit în Liga Campionilor și alte doua calificări in finale cu echipa germană VfB Friedrichshafen. Echipa se bazează pe un lot valoros, cu jucători precum Bela Bartha (ROU), Rareș Bălean (ROU), Bozidar Cuk (MNE), Santiago Arroyo (ARG) și Ryu Yamamoto (JPN).

Nici CSA Steaua București nu este mai prejos, având în spate o istorie bogată de 17 titluri de campioană și fiind de 2 ori finalistă în Cupa Campionilor Europeni. Echipa a ajuns recent în finala Cupei României, dar a fost învinsă de Arcada Galați în 2022. Cu un nou antrenor, Atanas Petrov, Steaua se bazează pe jucători de calibru precum Claudiu Dumitru (ROU), Mircea Peța (ROU), Robert Viiber (EST), Lukasz Wiese (POL) și Wojciech Sobala (POL).