Sâmbătă și duminică, la Sala Sporturilor din Mioveni se va desfășura Turneul Final al Cupei României la Volei Feminin.
Toate meciurile vor fi în direct la TVR 3.
Pentru două zile, orașul Mioveni va deveni polul de interes al iubitorilor de volei. Turneul Final 4 al Cupei României la volei feminin se va disputa, sâmbătă și duminică, în Sala Sporturilor, iar partidele se anunță un adevărat regal. Dinamo, Rapid, Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște se vor lupta pentru trofeu. Un lucru inedit este că toate cele patru echipe au antrenori sârbi, dar și faptul că, după mulți ani, Capitala va avea sigur o finalistă!
Ziua de sâmbătă va fi deschisă de confruntarea dintre CSM Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște. Programată de la ora 16:00, partida va fi o adevărată „finală”, având în vedere că în campionat fiecare s-a impus pe terenul adversarei cu 3-2.
Tehnicianul formației CSM Târgoviște este doar unul dintre cei patru antrenori sârbi care se vor lupta pentru trofeul Cupei României. Ceilalți trei sunt Stevan Ljubicic (CSM Volei Alba Blaj), Milos Gavrilovic (Dinamo) și Dragan Nesic (Rapid). El spune că rivalitate există între ei doar în timpul meciurilor.

Al doilea meci al zilei va fi un derby. Dinamo și Rapid vor juca, de la ora 19.00, pentru un loc în marea finală programată duminică, de la ora 18.00. În campionat, cele două echipe și-au împărțit victoriile cu scorul de 3-0, așa că acum este „momentul adevărului” și între ele.

Deținătoarea trofeului este CSM Lugoj, care a câștigat Cupa anul trecut tot ân urma turneului desfășurat în Sala Sporturilor din Mioveni.

Program meciuri:
Sâmbătă, 24 februarie
ora 16:00 semifinala 1
Volei Alba Blaj - CSM Târgoviște
ora 19:00 semifinala 2
CS Rapid București – Dinamo București
Duminică, 25 februarie
ora 18:00 - Finala
Intrarea spectatorilor este liberă.