Campioana Ucrainei la volei feminin, Protemey Dnipro s-a calificat marți seară în optimile Ligii Campionilor, după ce a învins în Sala Sporturilor din Mioveni echipa care a luat titlul în România.

Prometey – Alba Blaj s-a terminat 3-1 după ce româncele nu au reușit să ia decât un set. Desfășurat , scorul a fost următorul: 25-22, 25-20, 16-25, 25-21, victoria voleibalistelor ucrainiene fiind făăr dubii. În urma acestui succes, Prometey s-a și calficat în faza următoare a competiției, adică în optimi, făcând un salt în clasament, după ultimul loc, acolo unde a stat dela începtu, pe poziția a doua. În schimb Alba Blaj a căzut pe ultima poziție a topului și a ratat calficarea în următoarea fază.

În optimi, SC Prometey va întâlni pe Eczacibasi Dynavit ISTANBUL în dublă manșă, iar partida de acasă a echipei din Ucraina este posibil să se dispute tot la Mioveni, sala sporturilor din localitate fiind gazda acestei echipe în toate meciurile jucate pe propriul teren în grupele principale ale Ligii.