Programată începând din acest an într-o nouă formulă, de Final 4, Supercupa României la volei feminin are programate astăzi , la Mioveni, semifinalele.

Cele patru echipe finaliste sunt CSO Voluntari 2005 (locul 3, 49 puncte), CSM Târgoviște (locul 2, 56 puncte), CSM Volei Alba Blaj (locul 1, 60 punte) și CSM Lugoj (locul 5, 46 puncte), cele mai bune trei echipe ale sezonului trecut plus CSM Lugoj care a înlocuit-o pe ocupanta locului 4 în campionatul trecut, CS Medgidia, echipă retrasă din campionat.

Meciurile se vor juca în Sala Sporturilor din Mioveni, acolo unde deja de ieri, a început freamătul caracteristic turneelor importante. Protagonistele turneului Final 4 al Cupei României au avut o primă zi de antrenamente oficiale în Sala Sporturilor, acolo unde în această după-amiază vor disputa semifinalele competiției care deschide noul sezon voleibalistic intern la feminin.

Conform tragerii la sorți efectuate la începutul lunii, prima partidă va fi cea dintre CSO Voluntari și CSM Târgoviște. Meciul este programat de la ora 15.00 și va fi transmis în direct pe pagina de Facebook a Federației Române de Volei.

A doua partidă a zilei va avea loc de la ora 18.00 și va opune formațiile CSM Volei Alba Blaj și CSM Lugoj. Și aceasta va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook a FRV.

Finala Supercupei va avea loc duminică, de la ora 15.00, urmând să fie transmisă în direct la TVR3.

Anul trecut, în Sala Sporturilor din Mioveni a găzduit turneul Final 4 al Cupei României la volei feminin.