CS Dacia va aborda următorul meci de campionat cu un nou antrenor pe bancă, Massimo Dagioni un italian care a profesat până acum în cizmă.

Deja noul tehnician a debutat miercuri, în Cupa României, la Alba Blaj, argeșencele pierzând cu 3-1, după ce în tur au cedat acasă, cu 3-0.

În campionat, alb-albastrele vor evolua luni, în compania CSMU Craiova. Partida face parte din etapa a doua a returului și se va disputa pe 24 ianuarie, de la ora 14:00 în Sala Sporturilor din Mioveni.

În meciul tur, echipa argeșeană a reușit să câștige în Bănie, după un meci foarte disputat, cu 3-2.

Biletele pentru jocul CS Dacia Mioveni - CSMU Craiova se pun în vânzare în ziua meciului începând cu ora 9,00, la Sala Sporturilor Mioveni. Important de știut, accesul spectatorilor la meciurile din Sala Sporturilor se va face prezentând la intrare următoarele: # Biletul # Carte de identitate # Dovada vaccinării împotriva virusului Sars-Cov-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete SAU Test Rapid / PCR în termen SAU dovada trecerii prin boală (infectare Sars-Cov-2), pentru persoane aflate în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării.