Ieri s-a încheiat penultima etapă a turului Diviziei A 1 la volei feminin. CS Dacia a jucat pe propriul teren și a pierdut cu 3-1 întâlnirea cu Dinamo.

În urma partidei, cele două echipe au făcut schimb de locuri în clasament, CS Dacia a căzut pe 8 cu 12 puncte, iar Dinamo a urcat pe 7 cu 13 puncte.

Voleibalistele din Mioveni cedaseră și etapa trecută în deplasare, cu același scor la Voluntari. Ca și în jocul precedent și la acesta, programat în Sala Sporturilor din Mioveni, voleibalistele alb-albastre nu au ținut piept adversarelor decât în primele două seturi, pe primul cedându-l la 21, iar pe al doilea câștigându-l, după care au pierdut destul de clar, la 19 și 12.

În echipa Daciei, Kriskova a fost din nou cea mai bună marcatoare a meciului, cu 21 de puncte. Argeșencele resimt în continuare lipsa căpitanului Stanciu, cea mai experimentată jucătoare care s-a accidentat etapa trecută iar acum a evoluat foarte puțin în primul set. Așadar, CS Dacia Mioveni – Dinamo 1-3 (21-25, 25-22, 19-25, 12-25), iar echipa antrenată de Vali Fianu a coborât pe 8 în clasament, în locul lui Dinamo.

CS Dacia Mioveni: Kriskova (21), Bernardes Felix Pereira (17), Pereira da Silva Gomes (12), Veljkovic (8), Puică (5), Rankovic (3), G. Dumitru (1), Stanciu (1), Panait (-), M. Dumitru (-), Podină (libero). Nu au jucat: Mareș, Meianu, Băduț (libero). Antrenor: Valeriu Fianu.