CS Dacia Mioveni a pierdut duminică, clar, disputa cu CSM Lugoj, din etapa a 7-a a Diviziei A 1 la volei feminin.

Oaspetele s-au impus fără emoții pe terenul nou-promovatei argeșene, cu 3-0.

În primele două seturi, gazdele nu au condus decât de două ori. Prima dată la 1-0 în primul set și a doua oară la 2-1 în actul secund. În rest, mereu oaspetele s-au aflat la conducere. În setul al treilea, Dacia Mioveni a început mai bine, probabil și pe un fond de relaxare a oaspetelor, astfel că echipa lui Marius Dascălu a condus cu 12-9. Din păcate pentru ele, jucătoarele din Mioveni nu au putut gestiona acest avantaj și scorul a ajuns rapid 12-13. Din acest moment Lugojul nu a mai cedat conducerea și a plecat acasă cu trei puncte cucerite în minimum de seturi. Echipa din Mioveni a dat cea mai bună marcatoare a etapei, nu doar a meciului.

Conform www.doarvolei.ro, cele 20 de puncte reușite în acest meci de Romana Kriskova reprezintă un unicat pentru această rundă, conform fișelor statistice publicate pe site-ul FRV.

Au jucat pentru Mioveni: Kriskova (20), Stanciu (8), Pereira da Silva Gomes (6), Bernardes Delix Pereira (5), Veljkovic (4), Rankovic (1), Panait (-), Puică (-), G. Dumitru (-), Podină (libero). Nu au jucat: M. Dumitru, Meianu, Mareș, Băduț (libero). Antrenor: Marius Dascălu.