Deşi a debutat cu stângul în Play-off-ul Diviziei A 2 Est, echipa de volei a CS Dacia Mioveni 2012 a reuşit o calificare in extremis la

Barajul de promovare în Divizia A, clasându-se la finalul turneului disputat la Constanţa, pe locul 2.

Turneul de la Constanţa a început vineri, iar fetele de la CS Dacia au cedat cu 0-3, în faţa CSM Focşani (19-25, 13-25, 21-25). Tot în prima zi, Academia de Volei Cosntanţa a învins Bravol Braşov cu 3-0. Ieri, argeşencele au învins cu 3-1 echipa gazdă (28-26, 10-25, 25-23, 25-19), iar Focşaniul a câştigat cu 3-0 cu Braşovul. Astăzi s-a jucat pentru calificare, iar CS Dacia a învins cu 3-0 pe Bravol (25-15, 25-12, 25-16), în timp ce CSM Focşani şi-a respectat statutul şi a trecut tot cu 3-0 de echipa gazdă. 

La finalul celor 3 zile ale turneului şi a celor 6 jocuri disputate, CSM Focşani s-a calificat de pe locul 1 cu 9 puncte, iar CS Dacia Mioveni de pe doi, cu 6 puncte.

Pentru echipa antrenată de Vali Fianu şi Gabriela Ayza, urmează acum în premieră Faza a treia a competiţiei, Barajul de promovare, unde s-au mai calificat echipele: CSM Focșani, ACS Volei Cristina Pîrv Turda și SCMU Craiova.

"După dusul rece de vineri, junioarele noastre antrenate de Vali Fianu si Gabi Aiza, au produs surpriza ieri și au bătut pe Tomis Constanța cu 3-1 , iar astăzi lejer pe Bravol cu 3-0! Aceste doua rezultate la care adăugăm victoria de astăzi a lui CSM Focșani împotriva gazdelor , au făcut ca DACIA MIOVENI sa producă surpriza grupelor eliminatorii si sa se califice la Barajul de promovare în Liga Nationala de volei feminin( Divizia A 1)!
Cu obiectivul realizat, iată ca fetele noastre si antrenorii ne aduc în visteria Clubului acest bonus si o premieră care deschide si voleiului feminin, drumul spre performanță, alături de handbal!" a declarat după calificare directorul sportiv al clubului, Constantin Ciobanu.