Echipa de volei feminin a CS Dacia Mioveni 2012, înscrisă în liga secundă din România - Divizia A 2 Este, va participa

în week-end la Braşov la al treilea turneu al turului de campionat. 

Deşi aveau programate la acest turneu două mecuri, argeşencele nu vor juca decât unul oficial, duminică, cu ASC Bravol Braşov, pentru că, cealaltă adversară, CSM Unic Piatra Neamţ nu se va prezenta la această competiţie din cauza problemelor financiare. Totuşi, argeşencele vor profita de deplasarea la Braşov şi vor disputa şi un joc amical, sâmbătă, cu o altă echipă prezentă, CSM Focşani 2007, dar cu care s-au întâlnit la primul turneu al campionatului. 

Din Divizia A 2 Est fac parte  ACS Academia de Volei Tomis Constanța,  CSM Focșani 2007, CSM Unic Piatra Neamț, ASC Bravol Brașov. În competiţie a fost înscrisă iniţial şi CTF Mihai I Bucureşti, dar echipa nu a jucat niciun meci, din cauza restricţiilor impuse de pandemie. 

"Obiectivul nostru este să câştigăm meciul care îl avem la acest turneu, ca să păstrăm şase pentru calificarea la turneul final al seriei. Aici vor merge primele patru din serie. Noi trebuie să acumulăm cât mai multe puncte pentru a fi în primele locuri" ne-a spus înainte de turneu antrenorul Vali Fianu.

Clasamentul Diviziei A 2 Este la volei feminin este condus de ACS Academia de Volei Constanța, care are 15 puncte din 5 meciuri, în timp ce CS Dacia Mioveni este pe doi cu 6 puncte din 3 meciuri. 

Lotul de volei CS Dacia Mioveni 2012 participant în Divizia A 2, este următorul:

# Ridicători: Gabriela Panait, Ioana Crăcană

# Universali: Denisa Bizdrigheanu, Ana Mareş

# Centri: Irina Vochiţu, Mihaela Dumitru, Andrada Toma

# Secunzi: Gabriela Dumitru, Diana Dobre, Andrada Başcău, Georgiana Marin

# Libero: Antonia Băduţ, Maria Meianu.

Antrenor: Vali Fianu