În perioada 31 ianuarie - 16 februarie, la nivelul Mioveniului au fost organizate șase dezbateri publice, în toate zonele și cartierele orașului,

întâlniri în cadrul cărora a fost dezbătut proiectul privind bugetul de venituri și cheltuieli pentru anul în curs, și au fost prezentate investițiile prevăzute pentru anul 2020.

Ultimul cuvânt asupra acestor două proiecte îl vor avea consilierii locali, care se vor întruni în data de astăzi, de la ora 17.30, în ședință, pentru a le vota în această formă, sau pentru a mai aduce unele amendamente față de forma prezentată inițial.

Consultările cu cetățenii, la care au participat de fiecare dată reprezentanții conducerii Primăriei Mioveni, consilieri locali, reprezentanți ai aparatului tehnic din cadrul instituţiei și din cadrul S.Ed.C. Mioveni, au avut rolul de a colecta din teren o serie de probleme cu care se confruntă comunitatea, dar și de a corecta unele deficiențe de ordin administrativ.

Toate solicitările și proiectele fezabile, care sunt necesare fiecărei zone, vor intra pe lista de investiții, însă este nevoie de timp pentru parcurgerea legislației, aprobarea surselor de finanțare și proiectarea lor în timp.