Piteşteanul Mihai Iacob a obţinut  locul 5 la înot la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE),

ce se desfăşoară în aceste zile la Baku în Azerbaidjan, o performanta foarte buna pentru orasul nostru pe plan international.

Sportivul legitimat la CSM Piteşti şi antrenat de Viorel Ciobanu - principal si Adrian Moise - secund, a trecut de calificări şi de semifinală, însă în finala de ieri seară a obţinut doar al cinci-lea timp, cu 2,19.55, concurenţa fiind una extrem de puternică. "Este un timp bun, cel pe care l-a scos, la câteva sutimi de recordul naţional, deţinut tot de el. Mai ales ca Mihai este nascut 2004 si a concurat cu cei de 2003" ne-a spus antrenorul sportivului, aflat alături de el la FOTE.

Astăzi a fost rândul lui Alexandru Nicolae să intre în concurs, la proba de 200 m spate. Piteşteanul de la CSM Piteşti a trecut de calificări, cu timpul 2.08.19, iar în semifinale a înotat distanţa în 2.07.58, obţinând al 13-lea timp la general şi al 6-lea în semifinala sa.

Participările de pana acum a celor doi sportivi piteşteni la FOTE au fost în grafic, ambii atingându-şi obiectivele trasate înainte de competiţie.

Maine intra la calificari Mihai Iacob la 100 m bras, de la sportiv asteptandu -se cel putin calificarea in semifinale.

Teodora Patricia Gogot