Înotătorii de la CSM Piteşti au încheiat în forţă Campionatele Internaţionale ale României, desfăşurate săptămâna trecută la Bucureşti, realizând un record naţional şi obţinând o nouă medalie.
Astfel, în ziua a 4-a de concurs, Mihai Iacob a realizat în Finala A acest record naţional, la 200 m bras, cu timpul 2'21"56 şi a obţinut o medalie de argint la juniori. În plus, Denis Deaconu şi Alexandru Nicolae s-au calificat în Finala B a probei de 100 m spate. De asemenea, Alexandru Guinea s-a calificat în Finala B la 400 m liber. Cei 4 sportivi sunt antrenaţi de Viorel Ciobanu şi Adrian Moise. 
Clubul din Ştrand a adunat pe parcursul recent încheiatelor Campionate Internaţionale de Înot ale României, trei medalii, una de aur, una de argint şi alta de bronz, având însă foarte multe participărţi în finale dar şi acest record naţional. În prima zi de concurs, Alexandru Nicolae s-a calificat în finala la 200m spate, unde a obţinut medalia de bronz, la juniori.  Alţi doi înotători piteşteni au obţinut calificări în finale, Mihai Iacob la 200 m mixt şi Denis Deaconu la 200 m mixt.  În ziua a doua, cele mai importante rezultate obţinute de înotătorii de la CSM Piteşti au fost: Mihai Iacob - Finala A în proba 400 m mixt şi medalie de aur seniori şi juniori în proba 400 m mixt,  Deaconu Denis - Finala A în proba 400 m mixt. Cei doi sunt elevi ai antrenorului Viorel Ciobanu.  În ziua a III-a, David Cîrciumărescu a obţinut o calificare în finala probei de 200 m fluture. 
Clubul din Ştrand a avut înscrişi în competiţie 8 sportivi: Alexandru Nicolae, Ionuţ Guinea, Mihai Iacob, Denis Deaconu, Vlad Rogoveanu, Dacia Cîrciumărescu, Alexandra Curcan şi Andreas Dincă, elevi ai antrenorilor Bogdan Chiriac, Viorel Ciobanu, Adriana Drigă, Iuliu Berca, Adrian Moise şi Zizica Sora.  Concursul de la Bucureşti continuă pînă duminică, cu noi apariţii în competiţie pentru înotătorii din Piteşti.