Înotătorii de la CS Dacia Mioveni 2012, pregătiţi de profesorul Viorel Ciobanu, au participat în perioada 26-27 ianuarie

la Cupa Ligii de Nataţie ce s-a desfăşurat în bazinul Complexului Olimpic Izvorani-Bucureşti. Aceasta a fost prima ediţie a unui concurs Open pentru Cadeţi, Juniori, Tineret şi Seniori unde au fost prezenţi peste 400 de sportivi din Romania, dar şi din Bulgaria, Germania şi Serbia.
Andra MITU, Delia SAFCENCU, Raisa NAE şi Adrian NAE au fost sportivii care au concurat pentru clubul argeşean, aceştia obţinând mai multe medalii.

Astfel, Delia SAFCENCU a obţinut primul loc şi medalia de aur la 200 m fluture juniori, tineret şi seniori, tot primul loc şi medalia de aur în proba de 200 m spate juniori, tineret şi seniori şi locul al doilea la proba de 200 m mixt juniori, tineret şi seniori. Raiasa NAE s-a clasat pe locul al doilea şi a luat argintul la proba de 200 m fluture juniori şi locul al treilea la 200 m la tineret şi seniori. De asemenea, Adrian NAE a obţinut primul loc şi medaliile de aur la proba de 50 m liber şi 200 m mixt, locul al doilea şi argintul la proba de 200 m bras şi locul al treilea şi bronzul la proba de 200 m mixt.
Din păcate, cea de-a patra componentă a lotului deplasat la Izvorani, sportiva Andra Mitu a avut mici probleme medicale reuşind să ocupe doar o clasare pe poziţia a patra.