Campionatul Național de Înot pentru copii 10-11 ani - Etapa regională s-a diesfășurat la Izvorani acum două zile.

CSM Pitești a avut o delegație numeroasă de participanți la acest concurs, iar în urma concursului s-au obținut medalii dar și calificări la Etapa națională.

Astfel, clubul din Ștrand a luat 2 medalii prin Ioana Chiriac la 200 m liber fete - 10 ani Locul 2 și Patrick Negoescu - 50 m liber băieți - 11 ani -  Locul 3.

De asemenea, alți 19 sportivi s-au calificat la Campionatele Naționale care se vor desfășura în luna iunie la Brașov și Pitești.

La Campionatul Național de Copii 10 ani care va avea loc la Brașov, în perioada 22-23.06.2024, s-au calificat: Mario Cîrstea, Ema Vâlcea, Vlad Cojocaru, Ioana Chiriac, Mario Mozaceanu, Denis Preda, Natalia Ilie, Matei Burcea, Andrei Tudorache, Nicolas Tudorache.

La Campionatul Național de Copii 11 ani de la Pitești, care se va desfășura în perioada 29-30.06.2024, s-au calificat: Patrick Negoescu, Andrei Bratulescu, Lisa Driga, Eduard Naicu, Teodora  Acatrinei, Darius Munteanu, Eduard Pan, Sebastian Ilie, Kaan Gemil.

Antrenori sportivilor de la CSM participanți la Etapa regională de la Izvorani sunt Adriana Drigă, Viorel Ciobanu, Bogdan Chiriac.