CSM Pitești a fost pezent la Otopeni, în week-end la Campionatul Național de Înot (Seniori, Tineret, Juniori) în bazin de 25 m.

Înotătorii piteșteni au reușit mai multe rezultate notabile, iar în afară de medalii obținute, Theodor Proca a făcut și baremul pentru Europenele de Seniori.

Rezultatele sportivilor legitimați la clubul din Ștrand sunt:

# Theodor Proca: # Barem Euripene de Seniori # 1500 m liber (15'11"08) - Medalii Argint Seniori și Tineret și Aur la Juniori # 200 m.liber (01'50'81) - Medalie de argint   la Juniiori # 400 m liber (03'53"84) - Medalii de bronz seniori și tineret, Medalie de aur juniori # a doua performanță la juniori în proba de 1500m liber - 803 puncte

inot 2 nou

# Adrian Nae: # Medalie de argint în proba 100 bras cu timpul 01'01"99 - categoria Tineret # Medalie de bronz în proba 50 m bras cu  timpul 28"54 - Categoria Tineret

inot 1 nou

# Ștafeta masculina 4x50 m mixt: medalie de bronz la Tineret (Eduard Petre, Adrian Nae, Gabriel Tanase, Theodor Proca).

Antrenorul sportivilor medaliați la Campionatul Național este Viorel Ciobanu.

Înotătorii de la CSM care au obținut rezultatele remarcabile în wee-end sunt elevi sau stundeți în Pitești și merg în paralel și cu școala. ”Am obținut rezultate bune cu multă muncă. Trebuie însă să vă spun că înotătorii noștri nu neglijează în acest timp școala. Theo este la Liceul Zinca Golescu, iar Adrian este la Universitate anul 1, la EFS. Pe această cale vrem să mulțumim celor de la școală și universitate pentru că înțeleg cum este să faci sport de performanță și îi ajută foarte mult pentru a putea face față la antrenamente. Așteptăm în continuare rezultate foarte bune de la sportivii noștri” ne-a spus după concursul din week-end, antrenorul Viorel Ciobanu.