După despărțirea de Marius Croitoru, FC Argeș a jucat o etapă doar cu antrenor intermiar, iar de azi a numit un principal!

Bogdan Vintilă, fostul mare portar al echipei a fost ales să conducă echipa și să o salveze de la retrogradare. Tehnicianul a mai antrenat pe Viitorul Constanța, România U17, FC Voluntari, Metaloglobus, FCSB și FCSB 2.

FC Argeș este pe penultimul loc în clasament, poziție retorgradabilă și nu a mai câștigat de 14 meciuri.

Inițial piteștenii l-au ofertat pe Ionuț Badea, tehnician cu care echipa a promovat în Liga 1, dar a fost schimbat după primele etape. Oferta făcută de conducere a fost însă nesatisfăcătoare pentru antrenor, acesta lăsând de înțeles că, financiar, era sub ceea ce avea Marius Croitoru care a dus echipa pe penultimul loc.

Numirea lui Vintilă la principal a fost anunțată de club printr-un comunicat:

”Clubul FC Argeș și Bogdan Argeș Vintilă au ajuns la un acord pentru postul de antrenor principal al grupării din Trivale ce se va întinde până în vara lui 2025. Acesta s-a întors acasă după 16 ani, în 2007 fiind ultimul său meci ca jucător al Argeșului. Tehnicianul în vârstă de 51 de ani a condus deja primul antrenament al echipei noastre”

Apoi, Vintilă a declarat: ”Este un sentiment frumos. Sunt bucuros că am revenit la Pitești, oraș care m-a adoptat și căruia îi datorez multe. Am venit să pun umărul la îndeplinirea obiectivului, să jucăm un fotbal plăcut, dar și eficient. Dacă nu veneam în situația asta, când să mai vin? Dacă nu eu, atunci cine? Mă bucur că au apelat la mine. Sper să reușim împreună cu jucătorii și să fim fericiți la sfârșitul campionatului. Important este să ieșim din zona locurilor care pot duce în liga a doua, dar asta doar cu un joc bun. În momentul ăsta trebuie să le redau plăcerea jucătorilor de a juca fotbal. Este presiune, este normală presiunea într-un fel, dar trebuie să fie pozitivă. Suporterii argeșeni trebuie să aibă încredere în echipă.”