După ce în prima zi a Campionatelor Nationale

de Înot Seniori,Tineret și Juniori, CSM Pitești a obținut trei medalii în celelalte zile de concurs, sportivii piteșteni au avut și alte rezultate bune.

Astfel, în ziua a doua Delia Safcencu a luat medalii de argint la Seniori și Tineret în proba 200 m spate feminin.

Apoi, în ziua a treia Proca Andrei Theodor în proba 1500 m liber a obținut medalie de argint la Categoria Juniori el fiind primul an de juniori și avându-l antrenor pe Viorel Ciobanu. Cu acest rezultat, înotătorul piteștean a obținut recorduri nationale la 15 ani, la 800 m liber cu timpul 08:21:46 și la 1500 m liber cu timpul 15:52:68.

În fine, în ziua a patra, Proca Theodor a luat medalie de bronz juniori în proba 400 m liber, Safcencu Delia Medalie a luat bronzul la Tineret în proba 400 m mixt, iar ștafeta feminin 4x50 m mixt a luat medalie de bronz la categoria Junioare (Butnaru Alexandra, Surugiu Emilia, Zavoianu Maya, Patrscu Raisa).

Reamintim că în prima zi, Delia Safcencu a luat medalie de bronz în proba de 100 m spate, categoria Tineret. De asemenea, Ștafeta 4X50 m liber fete a ieșit vicecampioană la juniori și a luat locul 3 la tineret. Ștefata piteșteană este formată din Raisa Pătrașcu, Emilia Surugiu, Alexandra Butnaru, Maya Zavoianu antrenorii fetelor fiind Viorel Ciobanu, Adriana Driga, Bogdan Chiriac.

În urma rezultatelor bune din ultima perioadă, Andrei Proca s-a calificat și la Campionatele Central Europene  de la Praga care vor avea loc în perioada 3-4 decembrie.