Marcea Sport a devenit încet-încet cea mai respectabilă și căutată bază sportivă din Pitești și din juriul orașului, iar de luni cu siguranță va fi numărul 1 în ceea ce privește locațiile de relaxare și sport din zonă.

Astfel, de luni, aici va funcționa și cel mai modern bazin de înot, și SPA din Pitești și împrejurimi. Situată la Ștefănești - Valea Mare lângă barieră, baza sportivă Marcea Sport a devenit deja polul practicării sporturilor în timp liber, în zonă.

1 marceaÎncă de anul trecut aici au fost date în folosință un teren sintetic în balon, care funcționează pe timp de vară și iarnă. Tot aici există teren de tenis de câmp, vara fiind descoperit, iar iara tot în balon. Iubitorii de sport mai pot aici juca baschet sau tenis de picior pe teren de tartan, dar și minifotbal pe terenul sintetic din aer liber. În plus, cel mai la modă sport printre fotbaliști, teqball se poate practica aici la mai multe mese.

2 marceaAșa cum spuneam, de luni se va deschide și bazinul de înot, și SPA-ul. Bazinul are dimensiunile 25 m X 10 m și va fi utilizat atât de Clubul Sportiv Total Sport Art pentru inițiere copii cât și pentru agrement, copii și adulți. Acesta va fi deschis zilnic. De asemenea, în incinta bazinului se află un jacuzzi, o saună uscată, saună umedă și bazin cu apă rece, sală de masaj și sală de pregătire fizică. În scurt timp, aici vor fi deschise și un restaurant - cafenea, un loc de joacă - petreceri pentru copii și un aqua-baby. Bazinul va fi deschis de luni până la 1 aprilie, doar pentru copii la inițiere, urmând ca de la 1 aprilie să fie deschis și pentru agrement. 

6 marcea

4 marcea

5 marcea