CS Dacia Mioveni 2012 a înregistrat o premieră pentru club, la primul concurs de înot de anvergură din 2021.

Astfel, în visteria clubului a ajuns pentru prima dată o medalie la seniori, la înot, obținută de Bianca Mîndruță.

Gruparea argeșeană a deplasat la recent încheiata Cupă a României la Înot, 4 sportive care au încercat să țină pasul cu acestă competiție puternică și au reușit să realizeze câteva recorduri personale, tinerele înotătoare din Mioveni fiind foarte ambițioase .
Cea care s-a remarcat și a reușit un rezultat de excepție a fost Bianca Mîndruță. Astfel, înotătoarea de la CS Dacia a obținut # Locul  1 tineret- 1500 m liber # Locul 3 seniori -1500 m liber # Locul 4 tineret- 800 m liber # Locul 7 seniori - 800 m liber # Finala B - 400 m liber locul 8.

“Din punctul meu de vedere este un rezultat mare . Să nu uitatam că este prima medalie luată la seniori de când s-a înființat clubul . Din partea mea felicitări pt acesta sportivă care a  avut ambiție mare la acestă probă foarte grea să facă un asemenea rezultat” a declarat la finalul concursului antrenorul secției de la CS Dacia, Viorel Ciobanu.  

Celelalte fete care au participat la Cupă s-au prezentat bine deși n-au reușit finale și este vorba despre Raisa Pătrșcu, Alessia Gubavu, Risa Nae.