Înotătorii de la CSM Piteşti sunt pe ultima sută de metri cu stagiul de pregătire montană desfăşurat la Piscul Negru, pe Transfăgărăşan. 

 Sportivii, care sunt însoţiţi de antrenorii Viorel Ciobanu şi Adrian Moise au urcat la munte pe 4 ianaurie, iar duminică se vor întoarce acasă. 

inot cantonament 2“Este un cantonament specific de început de pregătire. Suntem la Piscu Negru, până pe 10 ianuarie, venind aici de pe 4. Mergem de ceva ani în acestă zonă pentru altitudine , având aici peste 1200 m. Venim, de ce nu, şi pentru zăpadă, care ne ajută în cee ace vrem să facam ca pregătire, dar este totodată frumos şi pentru copii. Îmbinăm aşadar utilul cu plăcutul. Copiii au două antrenamente pe zi şi, între ele săniuș . Suntem aici de la CSM Piteşti cu medaliaţii pe 2020, la singurul Campionat Naţional de Înot unde au participat- Se află aşadar în cantonament Mihai Iacob, Delia Safcencu, Emilia Surugiu, Andra Mitu, Ionuţ Guinea, Denis Deaconu, Theodor  Proca, dar şi alţi sportivi care fac înot atât în cadrul clubului cât şi din afară, de la alte secţii. De pregătire mă ocup împreună cu colegul meu Adrian Moise” ne-a spus antrenorul Viorel Ciobanu.

inot cantonament 23Antrenorii Viorel Ciobanu şi Adrian Moise aleg special această zonă pentru altitudinea de 1200 m care ajută foarte mult în acumulările pe care înotătorii le fac înaintea începerii sezonului. Zona este ca în fiecare an, cu zăpada, iar programul stabilit de cei doi antrenori este unul riguros, cu câte două antrenamente pe zi, unul dimineaţa şi altul seara, iar între ele cu un alt antrenament, de data asta unul mult mai plăcut de copii şi anume o porţie bună de săniuş. În acest an au mers în cantonamentul de la Piscu Negru medaliaţii pe 2020 la singurul Campionat Naţional unde s-a participat, dar şi alţi sportivi care fac înot atât în cadrul clubului si din afară de la alte secţii.

inot cantonament 4