Mâine, de la ora 14,00, în etapa a doua a Diviziei A, Seria C la handbal feminin, se va disputa meciul dintre

CS Dacia Mioveni şi CS Activ Prahova Ploieşti. Partida  se va juca în Sala Sporturilor din Trivale, iar preţul unui bilet este de 10 lei.

Va fi un derby al seriei, atât prin prisma valorii celor două loturi - prahovencele anunţându-se o contracandidată la primul loc, cât şi prin prisma clasamentului la zi - cele două echipe având câte o victorie după prima etapă şi câte 3 puncte acumulate.
 
În tabăra argeşeană, cuvântul de ordine este VICTORIA, conducătorii, antrenorii şi handbalistele tratând această partidă cu maximă seriozitate.
 
Preşedintele clubului din Mioveni, Adrian Ştefan ne-a spus înainte de acest joc că nu se gândeşte şi nu acceptă decât o victorie a echipei antrenate de Marius Dănuleţ: "Este ultimul an când mai au credit pentru Liga Naţională. Dacă nu îndeplinesc obiectivul pot să plece. Am format o echipă, am băgat bani ca să mergem în Liga Naţională, să nu mai stăm la jocuri de culise ci să ne câştigăm dreptul de promovare noi direct, pe teren. Chiar îi avertizez pe antrenori să nu existe nicio sincopă pentru că o să îi coste enorm. Nici nu mă gândesc să am emoţii la meciul de sâmbătă, altfel există posibilitatea ca sâmbătă seara să îşi facă bagajele şi să plece. Este o grupă foarte slabă şi avem nevoie să fim o echipă puternică, nu ca în alţi ani să ajungem acolo şi să ne dăm cu capul de tavan. Este un meci important, în care nu vreau decât victoria!"

 

Antrenorul principal al handbalistelor de la CS Dacia , Marius Dănuleţ aşteaptă şi el un succes al fetelor pe care le pregăteşte.

"Din ce cunosc şi din ce date am cules şi adeversarul a reuşit să se întărească cu jucători şi au şi sprijinul financiar al autorităţilor locale. Şi acolo se doreşte performanţă... nu ştiu ce obiectiv au, dar cu siguranţă nu au făcut aceste investiţii degeaba. Este un joc care trebuie jucat şi tratat cu seriozitate, pentru că din astfel de partide, cu astfel de adversari avem de învăţat. Este şi o vorbă, ca să ajungi între cei buni, trebuie să te baţi cu cei buni. Poate era mai bine dacă acest meci venea mai târziu, dar este un joc de campionat şi indiferent de nume şi de poziţia din clasament trebuie să tratăm serios partida. Obiectivul este ştiut de toţi, şi de mine şi de jucătoare când au venit şi chiar dacă există o presiune din această cauză, important este ca presiunea să fie pozitivă şi nu negativă şi să ne aducă o motivaţie în plus... Important este să facem faţă şi să gestionăm cum trebuie o astfel de presiune pentur că, su siguranţă vom mai avea astfel de meciuri" a spus şi antrenorul Marius Dănuleţ.

Meciurile etapei a 2-a
# ACS Szekelyudvarhelyi -CSU Târgovişte (sâmbătă, ora 11:00)
# CS Dacia - Activ Prahova (sâmbătă, ora 14:00)
# Naţional Rm Vâlcea - CSM Tg Jiu (luni, ora 13:30)
Rezultate etapa 1:
# CS Dacia - Maţional Rm Vâlcea 25-21 (13-11)
# CSU Târgovişte - CSM Tg Jiu 16-27 (7-15)
# Activ Prahova - ACS Szekelyudvarhelyi 36- 19 (15-10)

CLASAMENT
1. CS Activ Prahova Ploiesti    1    1    0    0    36-19    3
2. CSM Tg. Jiu    1    1    0    0    27-16    3
3. CS Dacia Mioveni 2012    1    1    0    0    25-21    3
4. National Rm Valcea    1    0    0    1    21-25    0
5. CSU Targoviste    1    0    0    1    16-27    0
6. ACS Szekelyudvarhelyi     1    0    0    1    19-36    0