Pentru a întări legătura suporteri şi echipă, pentru sezonul 2019-2020 al Campionatului Naţional de Handbal al Diviziei A,

CS Dacia Mioveni 2012 a creat un sistem de fidelizare pentru publicul susţinător, construit în jurul cardului de suporter.
Aşa cum v-am informat, cardurile Premium vor avea valoarea de 100 lei şi vor asigura acces gratuit la meciurile găzduite de CS Dacia Mioveni. Cardul ”Suporter Premium” permite acces la antrenamentele echipei şi transport gratuit la meciurile din deplasare, cu mijloacele de transport oferite de club. La achiziţionarea cardului clubul va oferi un tricou inscripţionat cu logo-ul CS Dacia Mioveni 2012 şi va populariza pe pagina oficială a clubului suporterii care sprijină astfel fenomenul handbal în Mioveni. CS Dacia Mioveni 2012 a emis şi o serie limitată de carduri ”Suporter VIP”, cu valoarea de 200 lei. Pe lângă beneficiile standard ale cardului de suporter Premium, suporterii VIP vor primi acces în tribuna oficială la meciurile susţinute de handbalistele Mioveniului. Cardurile de Suporter vor putea fi achiziţionate de la sediul clubului din Mioveni, Bd. Dacia, nr 2. tel. 0756 499 214, începând cu data de 29 august 2019.