CS Dacia Mioveni 2012 este un club sportiv care a pornit de la sportul de masă în anul 2012 şi a reuşit, într-un timp

relativ scurt, să facă saltul la sportul profesionist, cu rezultate notabile pe plan naţional şi chiar internaţional la unele secţii.
Pentru a întări legătura dintre suporteri şi echipă, pentru sezonul 2019-2020 al Campionatului Naţional de Handbal al diviziei A, sezon ce are trasată clar la final destinaţia "Liga Naională”, clubul a creat un sistem de fidelizare pentru publicul susţinător, construit în jurul cardului de suporter. Sub sloganul ”Eşti fanul echipei de handbal CS Dacia Mioveni? Nu rata cardul suporterului fidel!”, suporterilor clubului li se propune achiziţionarea unor carduri, care vor oferi mai multe beneficii, pe lângă marcarea apartenenţei la grupul special al suporterilor ce îşi doresc şi prin acest gest să-şi susţină echipa favorită. Cardurile Premium vor avea valoarea de 100 lei şi vor asigura acces gratuit la meciurile găzduite de CS Dacia Mioveni, în condiţiile în care în Campionatul 2019-2020 accesul la meciurile diviziei A se va face pe baza biletelor de intrare, cu valoare de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copiii cu vârsta peste 7 ani.

ultimaCardul ”Suporter Premium” permite acces la antrenamentele echipei şi transport gratuit la meciurile din deplasare, cu mijloacele de transport oferite de club. La achiziţionarea cardului clubul va oferi un tricou inscripţionat cu logo-ul CS Dacia Mioveni 2012 şi va populariza pe pagina oficială a clubului suporterii care sprijină astfel fenomenul handbal în Mioveni. CS Dacia Mioveni 2012 a emis şi o serie limitată de carduri  ”Suporter VIP”, cu valoarea de 200 lei. Pe lângă beneficiile standard ale cardului de suporter Premium, suporterii VIP vor primi acces în tribuna oficială la meciurile susţinute de handbalistele Mioveniului. Cardurile de Suporter constituie un mijloc modern de recunoaştere a comunităţii suporterilor care se formează în jurul acestui sport tot mai îndrăgit la Mioveni.   Cardurile de Suporter vor putea fi achiziţionate de la sediul clubului din Mioveni, Bd. Dacia, nr 2. Tel. 0756 499 214.