Echipa de handbal femin a CS Dacia Mioveni 2012, a ratat şi anul acesta şansa de a promova în Liga Florilor,

după ce a terminat pe locul 3 turneul de baraj.

Pe primele locuri au încheiat CSM Slatina şi U Cluj, formaţii de primă ligă, care au terminat pe ultimele locuri şi trebuiau să retrogradaze. Numai că, după un meci cu cântec în care a învins cine trebuia, nu cine era mai bună, Slatina şi U Cluj vor evolua şi la anul Liga Florilor, în dauna Mioveniului, o echipă care s-a luptat de la egal la egal cu aceste adversare.

În prima zi de baraj, CS Dacia a remizat 23-23 cu U Cluj, după ce a condus cu trei goluri la un moment dat, dar ulterior a egalat la ultima fază a jocului. Într-un alt meci Slatina a trecut cu 28-22 de Tg Mureş. În a doua zi, CS Dacia a pierdut la doar un gol, 24-25, în faţa Slatinei, după un final în care arbitrii au fsot de partea adversarelor, clar principalele favorite ale turneului, în timp ce U Cluj a învins cu 33-24 pe Tg Mureş. În ultima zi, pentru a promova, argeşencele aveau nevoie mai întâi de o victorie a minim 10 goluri cu Tg Mureş, şi apoi de o înfrângere, la orice scor a Clujului în faţa Slatinei. CS Dacia Mioveni 2012 şi-a făcut datoria şi a învins la 14 goluri pe Tg Mureş, 33-19 şi avea nevoie de victoria echipei de pe locul 1, CSM Slatina. Aceasta nu a venit, însă, deşi oltencele au condus la pauză cu 12-10, la final terminându-se 26 - 21 pentru ardelence, în urma unei partide care a ridicat asistenţei multe semne de întrebare.

CS Dacia a ratat astfel promovarea, în urma acestui joc ciudat, fiind nevoită să mai aştepte un an pentru a ajunge pe prima scenă a handbalului românesc.