Echipa de handbal feminin a CS Dacia Mioveni 2012 are o nouă şansă de promovare în Liga Florilor - primul eşalon handbalistic  din România.

Fetele lui Daniel Gheorghe debutează astăzi în turneul barajului de promovare, care se desfăşoara la Cisnădie şi care reuneşte la start, două echipe de eşalon secund, CS Dacia şi CSM Tg Mureş şi două echipe din prima ligă, CSM Slatina şi CS U Cluj Napoca.

Barajul se va desfăşura pe durata a trei zile, urmând ca fiecare echipă să joace cu fiecare. Astfel, în prima zi, astăzi, sunt programate meciurile: # CSM Slatina - CSM Tg Mureş (ora 17.30) # CS U Cluj Napoca  - CS Dacia Mioveni 2012 (ora 19.30). Joi se vor juca # CSM Slatina - CS Dacia Mioveni # CS U Cluj Napoca - CSM Tg Mureş, pentru ca vineri să fie programate partidele # CS Dacia Mioveni - CSM Tg Mureş # CSM Slatina - CS U Cluj Napoca.

stefan adrianPreşedintele CS Dacia Mioveni 2012, Adrian Ştefan aşteaptă la finalul acestui turneu o calificare a sportivelor legitimate la gruparea pe care o conduce: "Este un moment destul de greu pentru noi, dar mergem cu încredere. Jucăm la victorie, pentru că noi vrem promovarea în Liga Florilor. Adversara de azi, U Cluj, este o echipă puternică, cu multă experienţă în Liga Naţională, dar noi sperăm că jucătoarele noastre au încredre în ele şi aşteptăm ca în urma acestor meciuri să ne calificăm!"

Aceasta este a doua şansă pentru CS Dacia Mioveni de a promova în Liga Florilor, după ce echipa argeşeană a terminat pe primul loc Seria C din Divizia A calificându-se mai întâi la Turneul Semifinal, de unde au promovat direct, colegele de eşalon Rapid Bucureşti şi AHCM Slobozia, iar acum ajungând la Turneul Final.

Teodora Patricia Gogot