Suporterii echipei de handbal a Mioveniului sunt aşteptaţi în număr mare la cea mai importantă partidă

a Turneului Final din Cadrul Campionatului Naţional de Handbal- Divizia A, cea cu Rapid Bucureşti, meci care se va desfăşura sâmbătă, 18 mai 2019, de la ora 12, în sala "Olimpia" din Ploieşti.

„Conducerea clubului este alături de echipa de handbal şi le mulţumeşte suporterilor pentru susţinerea acordată şi îi aşteaptă să fie prezenţi la această partidă extrem de importantă. Sportivele noastre au nevoie de susţinere şi au demonstrat că sunt capabile să practice un handbal de calitate. Sunt convins ca ele nu ne vor dezamăgi şi indiferent de rezultatul meciului vom fi alături de ele. O victorie împotriva echipei Rapid poate să ne aducă mult aşteptata promovare în Liga Florilor – primul eşalon al handbalului românesc. Suporterii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare, sâmbătă, 18 mai, la ora 07.30, în faţa Primăriei oraşului Mioveni, de unde vor pleca cu autocarele către sala Olimpia din Ploieşti. Totul este posibil şi credem în şansa noastră! HAI CS DACIA MIOVENI!“, a declarat preşedintele Adrian Ştefan.
Turneul Final din cadrul Campionatului Naţional de Handbal Feminin - Divizia A este programat să se desfăşoare la Sala Sporturilor „Olimpia“ din Ploieşti, în perioada 18-19 mai 2019. În aceas­tă fază a competiţiei s-au calificat AHCM Slobozia, CS Dacia Mioveni 2012 (ocupantele locurilor 1 şi 2 din Grupa 1 a Turneului Semifinal), Rapid Bucureşti şi CSM Tg Mureş (ocupantele locurilor 1 şi 2 din Grupa 2 a Turneului Semifinal). La acest turneu final, s-a stabilit ca ocupanta locului 2 din Grupa 1 a Turneului Semifinal (Dacia Mioveni) să joace cu ocupanta locului 1 din Grupa 2 a Turneului Semifinal (Rapid Bucureşti), iar ocupanta locului 1 din Grupa 1 a Turneului Semifinal (Slobozia) să întîlnească ocu­panta locului 2 din Grupa 1 a Turneului Semifinal (Tg Mureş). Astfel, sîmbătă, 18 mai, ora 12.00, hanbalistele din Mioveni vor juca cu cele de la Rapid Bucureşti, în timp ce Slobozia va juca contra Tg Mureş. Cîştigătoarele acestor două meciuri sunt promovate direct în Liga Florilor, în timp ce pierzătoarele vor juca meciuri de baraj cu echipele care au terminat campionatul primului eşalon valoric pe locurile 11 şi 12.