Handbalistele de la CS Dacia vor juca cu cele de la Rapid, cu promovarea pe masă. Turneul Final din cadrul Campionatului Naţional de Handbal Feminin - Divizia A este programat să se desfăşoare la Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploieşti, în perioada 18-19 mai 2019.
În această fază a competiţiei s-au calificat AHCM Slobozia, CS Dacia Mioveni 2012 (ocupantele locurilor 1 şi 2 din Grupa 1 a Turneului Semifinal), Rapid Bucureşti şi CSM Tg Mureş (ocupantele locurilor 1 şi 2 din Grupa 2 a Turneului Semifinal). La acest turneu final, s-a stabilit ca ocupanta locului 2 din Grupa 1 a Turneului Semifinal (Dacia Mioveni) să joace cu ocupanta locului 1 din Grupa 2 a Turneului Semifinal (Rapid Bucureşti) , iar ocupanta locului 1 din Grupa 1 a Turneului Semifinal (Slobozia) să întâlnească ocupanta locului 2 din Grupa 1 a Turneului Semifinal (Tg Mureş).
Astfel, sâmbătă, 18 mai, ora 12.00, hanbalistele din Mioveni vor juca cu cele de la Rapid Bucureşti, în timp ce Slobozia va juca contra Tg Mureş. Câştigătoarele acestor două meciuri sunt promovate direct în Liga Florilor, în timp ce pierzătoarele vor juca meciuri de baraj cu echipele care vor terminat campionatul primului eşalon valoric pe locurile 11 şi 12. 
Suporterii echipei CS Dacia Mioveni 2012 sunt aşteptaţi în număr cât mai mare pentru a le susţine pe handbaliste. Cei interesati vor avea transportul gratuit pentru partida de la Ploieşti. Plecarea microbuzului sa va face sâmbătă, 14 mai 2019, de la ora 08.00, din faţa Primăriei  oraşului Mioveni.