În perioada 10-12 mai, echipa de handbal feminin a CS Dacia Mioveni 2012 va juca în cadrul Turneului Semifinal

al Diviziei A, organizat de FRH, la Făgăraş, de unde are şansa să ajungă la Turneul Final care aduce promovarea în Liga Naţională.
Calificată de pe prima poziţie a grupei C, Dacia Mioveni va da testul maturităţii la Făgăraş, în meciuri cu cele mai puternice şi motivate echipe din campionatul diviziei secunde. Turneul de la Făgăraş este împărţit în două grupe, astfel:
# Grupa 1: AHCM Slobozia (locul 1 în Seria A), CS Dacia Mioveni 2012 (locul 1 în Seria C), CSU Ştiinţa Bucureşti (locul 2 în Seria B) şi ACS Crişul Chişineu-Criş (locul 2 în Seria D).
# Grupa 2: Rapid Bucureşti (locul 1 seria B), CSM Târgu Mureş (locul 1 seria D), CSU Neptun Constanţa (locul 2 seria A) şi HC Activ Plopeni (locul 2 seria C)
Programul meciurilor echipei argeşene la Turneului Semifinal de la Făgăraş este următorul:
• Vineri, 10 mai
ora 12.00: Dacia Mioveni – CSU Ştiinţa Bucureşti
• Sâmbătă, 11 mai
ora 12.00: Dacia Mioveni – Crişul Chişineu-Criş
• Duminică, 12 mai
ora 12.00: HCM Slobozia – Dacia Mioveni
Primele două clasate din cele două grupe vor avansa la Turneul Final, programat să se desfăşoare la Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploieşti, în perioada 16-19 mai, locul 1 din Grupa 1 urmând să joace cu locul 2 din Grupa 2 şi locul 1 din Grupa 2 cu locul 2 din Grupa 1. Primele clasate în Turneul Final vor promova automat în Liga Florilor, celelalte două urmând să joace meciuri de baraj cu echipele care au terminat campionatul primului eşalon valoric pe locurile 11 şi 12. Pentru suporterii care vor să vadă meciurile de la Făgăraş, ale CS Dacia Mivoeni 2012, clubul şi Primăria oferă transport gratuit.
Înainte de importantele meciuri de la Făgăraş, echipa de handbal, antrenorul Daniel Gheorghe şi oficialii clubului s-au întâlnit cu primarul Ion Georgescu în sala de şedinţe a Primăriei Mioveni, discutând despre obiectivul stabilit de club, promovarea în Liga Naţională, la finalul acestui sezon. Edilul, unul dintre cei mai mari susţinători ai acestui sport în oraş, s-a interesat de condiţiile de pregătire ale sportivelor dar şi de starea de spirit din rândul echipei şi al staff-ului înainte de Turneul Semifinal.  Din păcate, la aceste meciuri nu se paote conta pe Anisa Şerban, care, va trebui să fie operată la genunchi după o accidentare în timpul sezonului regulat.
Programul meciurilor Turneului Semifinal
• Vineri, 10 mai
ora 10.00: HCM Slobozia – Crişul Chişineu-Criş
ora 12.00: Dacia Mioveni – CSU Ştiinţa Bucureşti
ora 14.00: Rapid Bucureşti – HC Activ CSO Plopeni
ora 16.00: CSM Târgu Mureş – CSU Neptun Constanţa
• Sâmbătă, 11 mai
ora 10.00: HCM Slobozia – CSU Ştiinţa Bucureşti
ora 12.00: Dacia Mioveni – Crișul Chişineu-Criş
ora 14.00: Rapid Bucureşti – CSU Neptun Constanţa
ora 16.00: CSM Târgu Mureş – HC Activ CSO Plopeni
• Duminică, 12 mai
ora 10.00: CSU Ştiinţa Bucureşti – Crişul Chişineu-Criş
ora 12.00: HCM Slobozia – Dacia Mioveni
ora 14.00: CSU Neptun Constanţa – HC Activ CSO Plopeni
ora 16.00: Rapid Bucureşti – CSM Târgu Mureş