Handbalistele de la CS Dacia Mioveni vor juca sâmbătă, 16 februarie, de la ora 11:00, primul meci oficial contra unei echipe de Ligă Naţională.

Sportivele antrenate de Daniel Gheorghe vor întâlni pe Gloria Bistriţa, în Cupa României Fan Courier, partida fiind programată să se joace în Sala Sporturilor din Trivale.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu, contra unei echipe de Liga Naţională. Este prima oară pentru noi şi pentru handbalul de la noi când se joacă un astfel de meci. Ştiu că este foarte greu, dar ţinând cont de obiectivul nostru, ne dorim foarte mult să ne ridicăm la valoarea adversarului şi de ce nu, să câştigăm să ne calificăm. Sper ca jucătoarele noastre să înţeleagă că este o ocazie unică şi să arate că pot face faţă în Liga Naţională”, spunea preşedintele clubului Adrian Ştefan. 

La rândul său, directorul sportiv Constantin Ciobanu a adăugat referitor la acest meci important: "Jocul cu Gloria Bistrita înseamnă încununarea a 5 ani de muncă pentru secţia de handbal a clubului nostru, începând cu acele calificari la turneele semifinale la junioare, continuând cu acea calificarea în premieră la turneul final de junioare şi participarea pentru prima dată în Divizia A , urmând apoi calificarea la turneul de baraj pentru  promovaeea în liga naţională şi culminând, iată, cu primul meci oficial în Cupa României şi în compania unei echipe din Liga Naţională. Mai mult decât atât, echipa atacă în acest an promovarea în Liga Naţională, un obiectiv greu dar nu imposibil de realizat. Interesant este că mare parte din aceste performante au fost realizate sub bagheta actualului antrenor, prof Daniel Gheorghe şi cu o conducere stabilă , preşedintele Adrian Ştefan încercând să facă Dacia să meargă fără oprire în drumul spre ligă! În acest fel încerc să dau un semnal de echipă, am mers împreună numai în sus, trebuie să continuăm împreună la fel!" ne-a declarat directorul sportiv al clubului Constantin Ciobanu.

Oficialii clubului din Mioveni aşteaptă ca Sala Sporturilor din Piteşti să fie plină de susţinători ai echipei. În acest sens, pentru suporterii echipei, din Mioveni, care nu au cu ce se deplasa la Piteşti, clubul pune la dispoziţie trei microbuze, care vor pleca la ora 10,00 din faţa Primăriei Mioveni.