Sportivii de la CS Dacia Mioveni sunt angrenaţi în acest week-end în mai multe competiţii naţionale. Astfel, aceştia au meciuri

importante la handbal, volei, minivolei şi un concurs de înot.

Echipa de handbal are meci la Tg Jiu

Handbalistele din Mioveni vor juca sâmbătă în deplasare. De la ora 13.00, echipa antrenată de Daniel Gheorghe şi Silvia Purice, va întâlni pe LPS Tg. Jiu, în Sala Sporturilor de la Tg Jiu. Cu 12 victorii, un egal şi o înfrângere, echipa de handbal a CS Dacia Mioveni rămâne în continuare liderul seriei C, cu 37 de puncte.

Minivolei la Bucureşti
În perioada 25-26 ianuarie 2019, la Bucureşti se desfăşoară Turneul de Minivolei(Seria F) din cadrul Campionatului Naţional. Sportivele de la CS Dacia Mioveni 2012, pregătite de Gabriela Ayza, vor juca în sala de sport a Şcolii Gimnaziale Nr. 79 din Capitală. Programul partidelor este următorul # CS Dacia Mioveni 2012- CSM A Bucureşti astăzi # mâinede la ora 11.30: CS Dacia Mioveni 2012- ACS Extreme Piteşti # mâine de la ora 14.30: CS Dacia Mioveni 2012- LPS Viitorul Piteşti.

Volei la Şcoala Liviu Rebreanu
Duminică, 27 ianuarie 2019, de la ora 13.00, echipa feminină de volei – cadete antrenată de Valeriu Fianu va juca acasă cu echipa CNNT Craiova, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Liviu Rebreanu„. Voleibalistele din Mioveni sunt liderele grupei E (21 de puncte), iar jucătoarele de la Craiova se află pe locul secund(17 puncte).

4 înotători la Cupa Ligii
În fine, la Complexul Olimpic de la Izvorani are loc Cupa Ligii la Înot, prima ediţie, concursul desfăşurându-se sâmbătă şi duminică. Antrenorul Viorel Ciobanu se prezintă la această competiţie cu 4 sportivi de la CS Dacia Mioveni 2012:  # Andrea Mitu # Delia Safcencu # Raisa Nae # Adrian Nae .