Se anunță un weekend încărcat de competiții pentru sportivii din Mioveni, care vor participa la competiții de sah, handbal, volei și natație.

 

Clubul de Șah Noul Regat”Pitești organizează în data de 20 octombrie 2018, începând cu ora 10.00, în municipiul Pitești, Festivalul Național de Șah Rapid pentru copii și juniori sub 16 ani "Cupa NOUL REGAT". CS Dacia Mioveni 2012 va participa cu un număr de 4 sportivi. Este vorba de Emilian Rizescu, Ștefan Iliescu, Ioan Stoica  și  Axente Lucian. De asemenea, sâmbătă, 20 octombrie,  Marius Șerban Frâncu va participa în București la competiția  de șah BITCOIN.sah copy

 Totodată, voleibalistele junioare antrenate de Valeriu Fianu vor  juca duminică, 21 octombrie, de la ora 12.00 cu CNMV Ploiești. Partida  face parte din Campionatul Național de Volei -Junioare și se va desfasura în deplasare, în  sala Colegiului Național „Mihai Viteazu”Ploiești.

 inot copy copyȘi 11 înotători de la CS Dacia Mioveni 2012, pregătiţi de profesorul Viorel Ciobanu, participă în perioada 20-21 octombrie la Cupa de Toamnă – Cadeți de la Izvorani. Sportivii care vor reprezenta orașul Mioveni la acest concurs sunt:Andra Mitu, Adrian Nae, Raisa Nae,  Delia Safcencu, Ioana Ilie, Alessia Gubavu, Alexandra Dragomir, Bianca Mîndruţă, Andrei Duţulescu, Alexandru Sipoteanu și Rareș Voican.

handbal 2Start perfect pentru echipa de handbal feminin CS Dacia Mioveni 2012 în noul sezon al Diviziei A(Seria C). Gruparea argeșeană a încheiat victorios cele 4 partide jucate până acum, aflându-se pe prima treaptă a clasamentului. Hanbalistele antrenate de Daniel Gheorghe vor  juca duminică, 21 octombrie2018, de la ora 14.30 cu CSU Targoviste. Partida se va desfasura în deplasare, în Sala Polivalenta din localitate.