După o etapă petrecută pe un loc în clasamente fără griji, echipa de handbal CS Dacia Mioveni a ajuns din nou pe o poziție periculoasă!

Alb-albastrele au pierdut în ultima etapă disputată, a 15-a din Liga Florilor, pe propriul teren, în fața unei contracandidate la retrogradare, HC Zalău. Oasptele au câștigat cu 24-23, după ce la pauză a fost egala 11-11.

Argeșencele nu au făcut un meci rău, revenind pe tabelă după  ce au fost conduse în prima repriză la 4 goluri (5-9). Astfel în repriza secundă au fost în permanență la conducere, având avantaj de unul sau două goluri până spre final. Ultima avantaj a fost în minutul 58, 23-22. Apoi în ultimele 2 minute, Zalăul a egalat, Dacia a pierdut mingea pe atac, iar oaspetele au reușit și lovitura de grație, câștigând până la urmă un meci din care nu mai spera nimic.

Pe tot parcursul meciului CS Dacia a fost tocată încet și sigur de arbitri, deciziile fiind mai toate pro Zalăul. Astfel, Echipa adversă nu a avut nicio eliminare și a beneficiat și de 9 lovituri de la 7 m față de numai 3 câte s-au dat pentru gazde.

După această înfrângere, CS Dacia a ajuns pe locul 12, unul de baraj. Etapa următoare, echpa din Mioveni va juca sâmbătă, la Măgura Cisnădie.

DACIA MIOVENI – HC ZALĂU 23-24 (11-11)

Mioveni: Ion, Dumitrașcu – Dezic 7, Kojic 6, Vizuete 2, Krsnik 2, Tatar 2, Cîrjan 2, Isic 1, Kaludjerovic 1, Pal, Borcan. Antrenor: Alin Oprescu.

Zalău: Țăgean, Rus – Prycop 8, Lazic 4, Stamin 4, Naumenko 2, Danilescu 2, Gherghe 1, Ben Abdallah 1, Toth 1, Bălăceanu 1, Mărginean, Moisin. Antrenor: Gheorghe Tadici.