Un nou meci internațional, important se va desfășura la Sala Sporturilor din Mioveni. Astfel, după jocurile României la handbal, duminică, va fi un meci de Champions League
Sala Sporturilor Mioveni va găzdui duminică, meciul de handbal feminin din cadrul EHF Champions League, dintre echipa CS Rapid București și danezele de la Team Esbjerg. Partida începe la ora 15.00. Bilete pentru acest meci se pot cumpăra și de la Sala Sporturilor Mioveni. Prețul unui bilet este 30 de lei.
Astfel, se anunță un meci intens între campioanele României și Danemarcei. Rapid – Esbjerg este unul dintre cele mai interesante jocuri din Etapa 4 din Liga Campionilor. Giuleștencele sunt pe primul loc în Grupa B din Liga Campionilor, dar încă nu au jucat meciurile cu adevărat importante. Rapid – Esbjerg este doar al doilea test important pentru campioana României, după meciul cu Metz. Rapid a avut la dispoziție mai mult de două săptămâni pentru a pregăti acest joc. Campioana României a jucat ultima dată pe 25 septembrie, atunci când s-a impus cu 33-26 în fața celor de la Kastamonu. În acest sezon de Liga Campionilor, Rapid a învins Kastamonu și Lokomotiva Zagreb, iar cu Metz a remizat. Rapid începe o serie de meciuri din trei în trei zile până la întreruperea confruntărilor între echipele de club. Handbalistele antrenate de Carlos Viver se vor duela cu Esbjerg, Zalău, Buducnost, Râmnicu Vâlcea și Storhamar până pe 23 octombrie.

Esbjerg este una dintre principalele favorite la câștigarea Ligii Campionilor în actuala stagiune.

Rapid – Esbjerg este un nou test important pentru Carlos Viver și jucătoarele lui. Giuleștencele vor avea în față handbaliste cu un palmares impresionant, precum cel al lui Mork. Interul dreapta de la Esbjerg este multiplă campioană europeană, mondială, dar și deținătoare de Liga Campionilor.