Am trăit să o vedem și pe-asta: în orașul unde Dacia este la putere, Mioveni, Volkswagen, Audi și Seat vor sponsoriza echipa de handbal, care evoluează în Liga Florilor.

Acest lucru este realizabil prin intermediul companiei Euro tehno Group, distribuitor autorizat al celor trei mărci.

Acordul de sponsorizare a fost semnat miercuri, la la Sala Sporturilor Mioveni. Euro Tehno Group, distribuitor autorizat al mărcilor de autovehicule Volkswagen, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Audi și SEAT în Arges, Dâmbovița și Otopeni-Ilfov , a fost reprezentată de directorul general domnul Ion Bălîngă, în timp ce pentru CS Dacia, președintele Toma Duței a semnat actele.

Astfel, un nou sponsor important se alătură echipei de handbal a Mioveniului!

“Suntem onorați de susținerea și încrederea acordate clubului nostru de compania Euro Tehno Group și ne bucurăm să promovăm prin sport imaginea unor branduri de top!”, a transmis președintele CS Dacia, Toma Duței. .

Compania Euro Tehno Group a fost înfiinţată în anul 2001 și se poziţionează în topul distribuitorilor și serviciilor auto din judeţele Argeş și Dâmboviţa dar și în Otopeni - Ilfov, cu mărcile Volkswagen, Audi şi SEAT. https://www.eurotehnogroup.ro.