Pe 22 august, la Sala Sporturilor Mioveni, începând cu ora 18,00, CS Dacia Mioveni 2012 serbătorește 10 ani de la înființarea clubului.
La eveniment se va face prezentarea oficială a echipei cu care vom participa în ediția 2022-2023 a Campionatului Național de Handbal Feminin, Liga Florilor și se va disputa prima ediție a Cupei ”Adrian Ștefan”. Competiția este dedicată memoriei fostului președinte al CS Dacia Mioveni 2012, Adrian Ștefan, decedat în anul 2020.
Partenerul de competiție la meciul de prezentare va fi echipa clubului prahovean, CS Activ Prahova Ploiești, antrenată de Dragoș Dobrescu, continuatoarea echipei HC Activ CSO Plopeni, alături de care handbalistele din Mioveni vor reedita frumoasele jocuri disputate de-a lungul timpului de cele două cluburi, în Divizia A pe perioada mandatului președintelui Adrian Ștefan și în Liga Florilor.
Președinte în perioada 2015-2020, de personalitatea lui Adrian Ștefan se leagă evoluția CS Dacia Mioveni 2012 de la sportul de masă la sportul de performanță. În special, a visat și și-a dorit enorm promovarea echipei de handbal în Liga Florilor, obiectiv care pentru mulți era o utopie la acel moment. ”Stabilește-ți obiective îndrăznețe și nu te opri, până nu le îndeplinești!” a fost motto-ul după care și-a ghidat activitatea președintele Adrian Ștefan și care inspiră în continuare Clubul Sportiv Dacia Mioveni 2012.
La eveniment sunt invitați personalități din lumea sportului românesc, oameni care au fost alături și au susținut clubul nostru în cei 10 ani de la înființare. Intraree este liberă.