Cu 4 etape înainte de finalul Ligii Florilor se gândesc deja la barajul de menținere-promovare, acolo unde vor juca, alături de, colega CSM Slatina.

Până atunci, alb-albastrele mai au de disputat 4 jocuri de campionat: cu Gloria Buzău (locul 5 - etapa 23), la CSM București (locul 2, etapa 24, miercuri 18 mai), cu Măgura Cisnădie (locul 4, etapa 25) și la Dunărea Brăila (locul 7, etapa 26).

Primul dintre ele este cel cu Gloria Buzău. Astfel, etapa a 23-a din Liga Florilor, programează duminică, de la ora 18,30, în Sala Sporturilor din Mioveni, meciul dintre Dacia Mioveni – Gloria Buzău. În meciul tur, la Buzău, argeșencele au reușit una dintre surprizele Ligii, câștigând, scor 21-23 (10-12).

”Vrem să ne bucurăm de spectacolul handbalului, alături de suporteri! Îi așteptăm pe suporteri în tribune!” a tranmis înainte de meci conducerea clubului.

Biletele sunt puse în vânzare la sediul clubului, zilnic, între orele 09,00-16,00 și în ziua meciului la Sala Sporturilor Mioveni. Prețul unui bilet, 10 lei.