De la ora 16:00 la Sala Sporturilor din Mioveni se anunță un spectacol sportiv garantat, un regal handbalistic, protagoniste fiind CS Dacia Mioveni 2012 și CSM București.

Meciul dintre cele două echipe contează pentru etapa a 11-a din Liga Florilor și se anunță unul disputat, mai ales după ce echipa gazdă a produs o surpriză runda trecută, învingând în deplasare la Buzău, în timp ce CSM-ul a trecut la limită de una dintre formațiile din subsolul clasamentului.

Intrarea la acest meci se face cu bilete, care costă 10 lei și pot fi procurate de la Sala Sporturilor.

”Vă așteptăm în tribune, la primul meci al echipei noastre de handbal cu CSM București, disputat la Sala Sporturilor Mioveni! Ne dorim să vă oferim un spectacol sportiv deosebit în compania Campioanei!” au transmis gazdele care speră să beneficieze de sprijinul a cât mai multor spectatori. Accesul la evenimentul sportiv este permis cu respectarea normelor sanitare în vigoare, în limita a 50% din capacitatea sălii. Pot participa: # persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare # persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR , nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul antigen negativ al unui test rapid, nu mai vechi de 48 de ore # persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioare confirmării infectării cu SARS- CoV-2.

Fanii echipei gazdă, alături de toți iubitorii handbalului care nu au loc în sală sau nu pot veni la meci, pot urmări în direct, partida CS DACIA MIOVENI - CSM BUCUREȘTI. Astfel, meciul va fi transmis LIVE STREAMING pe pagina de Facebook a clubului CS Dacia Mioveni 2012 , pe pagina primăriei Mioveni https://www.facebook.com/primariaorasuluimioveni, pe pagina https://www.facebook.com/salasporturilormioveni și pe platforma on-line https://www.facebook.com/argesmioveni .