Victoria din week-end  de la Buzău a adus nu numai 3 puncte în tabăra echipei de handbal Dacia Mioveni ci și o siguranță în ceea ce privește viitorul formației.

Astfel, a doua zi după succesul surpinzător și răsunător, antrenorului Goran Kurteș i-a fost prelungit contractul cu încă doi ani , după sezonul 2021-2022, ca parte a unui proiect sportiv pe termen mediu ce vizează evoluția Daciei Mioveni spre jumătatea superioară a Ligii Florilor.

”Am semnat prelungirea contractului antrenorului principal al echipei de handbal, Goran Kurtes, pentru o perioadă de încă doi ani, peste campionatul 2021-2022. Din prima zi de când a venit la Mioveni am discutat de un proiect care vizează 3 ani, ce va fi parafat în această formă după o perioadă de acomodare și cunoaștere reciprocă a modului de lucru în echipă.La Mioveni se urmărește creșterea nivelului de performanță în handbal, cu un proiect sportiv pe termen mediu, din care acum face parte, iată, și antrenorul Goran Kurtes”  a declarat președintele Toma Duței.

La rândul său, antrenorul Goran Kurtes a spus: ”Am ales să continui cu Dacia Mioveni pentru că am găsit aici dorință de creștere și multă ambiție pentru performanță, iar mie îmi plac provocările. Există potențial de creștere și vreau să muncesc pentru a-l valorifica la maximum. Mă simt bine la Mioveni, am fost foarte bine primit și sunt onorat de încrederea care mi s-a acordat. O luăm pas cu pas și vrem să progresăm de la un alt la altul”

În acest context, CS Dacia se pregătește să dea piept cu vedetele de la CSM București, campioana urmând să joace în premieră în Sala Sporturilor din Mioveni.

Intrarea la meciul de mâine, programat la ora 16:00 se face contra cost, biletele costând 10 lei