Activitatea este din nou intensă la Sala Sporturilor din Mioveni, începând cu aceaastă săptămână. Aici se pregătesc de zor echipele de handbal și volei ale clubului CS Dacia, formații care vor disputa meciuri împortante în zilele de urmează.

Astfel, handbalistele antrenate de Goran Kurteș vor primi miercuri, în această sală, vizita campioanei SCM București. Meciul este programat la ora 16:00, iar intrarea spectatorilor se va face cu bilet. Acestea costă 10 lei și au fost puse deja în vânzare la sediul clubului și la sală.

volei antrenamentÎn fine, voleibalistele, care sunt pregătite de o săptămână de Dan Gârleanu vor juca în campionat, sâmbătă, în deplasare,la Știința Bacău, într-un meci ce va conta pentru prima etapă a returului.

”În această dimineață, echipele noastre de volei și de handbal au reluat antrenamentele în Sala Sporturilor Mioveni. Conducerea clubului, prin președintele Toma Duței și directorul sportiv, Constantin Ciobanu, a discutat cu antrenorii și a ținut să felicite, în mod special, echipa de handbal și staff-ul tehnic, pentru victoria spectaculoasă de la SCM Buzău, care a adus puncte importante în clasament pentru Dacia Mioveni. Liga Florilor nu ne lasă prea mult timp pentru a savura gustul victoriei. Etapa XI ne aduce la Mioveni Campioana, CSM București, miercuri de la ora 16:00. Îi așteptăm pe iubitorii handbalului în tribunele Sălii Sporturilor Mioveni, la un spectacol handbalistic de excepție. Biletele se pot cumpăra de la sediul clubului din Bd Dacia, nr. 3 (Școala Veche), zilnic între orele 09-16,00 și, începând de luni 10 ianuarie și de la Sala Sporturilor Mioveni, în intervalul orar 12,00-18,00. Preț bilet, 10 lei. Accesul la evenimentul sportiv este permis cu respectarea normelor sanitare în vigoare, în limita a 50% din capacitatea sălii. În schimb, echipa de volei începe faza 2 în prima ligă națională, A1, pe 15 ianuarie cu o deplasare la CS Stiinta Bacău” ne-a declarat directorul sportiv al clubului, Constantin Ciobanu.