Lotul de handbal al CS Dacia Mioveni 2012, pregătit de Gheorghe Covaciu și Daniel Gheorghe, s-a reunit săptămâna trecută după o scurtă vacanță, iar acum se află în plin cantonament la Vatra Dornei.

După câteva antrenamente fizice la Făget, argeșencele au vizitat Sala Sporturilor, care se află într-un stadiu terminat, iar de pe 15 iulie au plecat în cantonament montan la Vatra Dornei, unde se or pregăti până pe 23 iulie. Apoi, antrenamentele vor continua local și, până la debutul competițiilor oficiale, și se vor juca mai multe meciuri de pregătire.

 “Atmosfera în sânul echipei este marcată de optimism și încredere că vom forma un grup puternic la Mioveni, capabil să realizeze obiectivele asumate pentru noul campionat.” declara la reunirea lotului directorul sportiv Constantin Ciobanu.

Din toamnă, CS Dacia va juca meciurie de acasă din Liga Florilor pe propriul teren, la Sala Sporturilor din Mioveni. Fetele antrenate de Gheorghe Covaciu chiar au inspectat sala unde au examinat parchetul proaspăt montat, pe care vor duce grelele bătălii în competiția fanion a handbalului românesc.
 
După vizita medicală, handbalistele s-au "retras" la munte, în aerul curat al pădurilor din Vatra Dornei, unde își acumulează treptat capacitatea de efort, sub supravegherea și coordonarea antrenorilor Gheorghe Covaciu și Daniel Gheorghe.Cu gândul la meciurile grele care le așteaptă în noul campionat, fetele abordează cu seriozitate dificilele exerciții fizice, care le ajută se formeze o echipă puternică.
Cantonamentul montan se încheie în 23 iulie, când echipa revine la Mioveni și va continua pregătirea local.