Echipa de handbal a CS Dacia Mioveni 2012 a încheiat onorabil turul campionatului și meciul cu CSM București - o echipa de talie europeană, chiar dacă a fost suferită o înfrângere la 5 goluri diferență, 23-28 (8-15).

În ciuda înfrângerii, Dacia Mioveni rămâne cu consolarea că a câștigat repriza secundă cu 15-13, după ce, în prima repriză, a ținut aproape mai bine de 20 de minute.

”Le felicit pe fetele noastre pentru momentele bune pe care le-au avut, au avut emoții, dar au putut ține pasul cu o echipă de Liga Campionilor în primele 20 de minute, dar  nu știu cum se face că mereu pierdem finalurile de repriză. Îmi pare rău că n-am putut juca mai bine, să le punem mai multe probleme și să le antrenăm pentru meciul de duminică.” a declarat după meci antrenorul Daciei.

Fetele antrenate de Gheorghe Covaciu ocupă la finalul primei părți a campionatului locul 12 cu 12 puncte.

Handbalul feminin va lua acum o pauză până la finalul luni, când este programată etapa 16-a, prima din retur, CS Dacia urmând să întâlnească pe Măgura Cisnădie, ocupanta locului 5 în clasament.

CSM BUCUREȘTI – DACIA MIOVENI 28-23 (15-8)

Mioveni: Popovic, Nanu, Rus – Cîrjan 6, Tanaskovic 4, Andrei 3, Pîrvulescu 3, Onicaș 2, Constantinescu 2, Șerban 1, Boian 1, Banciu 1, Lipară, Preducă, Tomescu. Antrenor: Gheorghe Covaciu.