Handbalistele de la CS Dacia Mioveni 2012 au obţinut acum câteva minute primul mare rezultat din istorie, învingând o echipă din primele clasate

în Liga Florilor. Argeşencele au câştigat cu 24-22 în faţa Gloriei Bistriţa, formaţie aflată pe locul 5 înainte începerii etapei a 13-a.

Fetele antrenate de Gherghe Covaciu au condus apoape tot meciul cu excepţia pauzei. Astel, în prima repriză au avut la un moment dat şi un avantaj de 3 goluri, însă la pauză Bistriţa a avut 12-11. Dacia a revenit însă şi a preluat conducere iar cu 4 minute înainte de final avea tot trei goluri diferenţă.Până la urmă s-a terminat 24-22 pentru CS Dacia Mioveni 2012, iar echipa a acumulat 12 puncte în clasament.

Marcatoarele echipei argeşene au fost următoarele: Andrei - 1, Onicaş - 2, Tanaskovic  - 3, Pârvulescu - 1, Banciu -5 , Cârjan - 4, Toma - 6, Boian - 2.

"Am reuşit o mare surpriză în Liga Florilor! 24-22 cu Gloria Bistrița, după o repriză secundă plină de emoții, dar pe care am încheiat-o entuziasmant. Felicitări echipei și băncii tehnice! E un pas important pentru obiectivul nostru. Ne place în Liga Florilor și vrem să rămânem pe prima scenă a handbalului românesc!" a declarat după meci preşedinteel CS Dacia, Laurenţiu Tudora.