O handbalistă de la CS Dacia Mioveni a fost selecţionată la echipa naţională de tineret a României. Sara Rus, mezina echipei este împrumutată

de la SCM Rm Vâlcea până la sfârșitul acestui sezon competițional şi în urma selecţiei, astăzi s-a prezentat la reunire.

Sara a început handbalul la Centrul CSȘ Petroșani, iar în vara anului 2019 a făcut parte din echipa națională a României la Campionatul European U17, de la Celje (Slovenia). De la Centrul Național de Excelență Rm Vâlcea a ajuns la SCM Rm Vâlcea, unde a debutat oficial într-un meci al senioarelor, chiar în Liga Campionilor, în 19 septembrie 2020, la meciul cu Odense Handbold. Din luna ianuarie a acestui an, Sara a intrat în familia Daciei Mioveni, unde a fost primită cu brațele deschise. Fiind mezina echipei este permanent încurajată să-și dezvăluie potențialul prin care a convins că este un goalkeeper de valoare certă.
Conducerea clubului a demarat discuțiile cu CSM Rm Vâlcea, pentru a obține un acord de continuitate al jucătoarei la Mioveni și pentru sezonul următor, dacă echipa noastră va rămâne în prima Ligă.