Echipa  de handbal  a CS Dacia Mioveni 2012 s-a calificat în Optimile Cupei României la Handbal Feminin.
Argeşencele au învins miercuri după-amiază, în Sala Sporturilor din Piteşti, pe CSM Tg. Mureș cu scorul de 33 - 27. Partida a fost la discreţia fetelor pregătite de Daniel Gheorghe, care au condus încă de la pauză cu 16-12. Adversara Daciei ocupă în campionatul Diviziei A, la handbal feminin, locul 2, în Seria D, având 22 de puncte, în timp ce echipa din Mioveni, este pe primul loc în Seria C, cu 27 de puncte, tot în 10 partide disputate.
Calificată în optimile Cupei României, CS Dacia Mioveni 2012, va întâlni în această fază a competiţiei o formaţie de Ligă Naţională. Partida se va disputa la Mioveni şi va fi un bun prilej pentru argeşence să îşi măsoare forţele cu o formaţie puternică, ele având ca obiectiv la vară, promovarea în Liga Naţională. 
 
După acest meci de Cupă, care a fost primul oficial din 2020, handbalistele din Mioveni vor disputa la sfârșitul săptămânii şi primul meci oficial din campionat, tot pe propriul teren, în compania formaţiei Naţional Rm. Vâlcea, ocupanta locul 4 în clasament, la 15 puncte în spatele argeşencelor.