Handbalistele de la CS Dacia Mioveni 2012 vor avea primul meci oficial al anului 2020 astăzi, în faza 16-imilor de finală

ale Cupei României ”Fan Curier”.  Adversara Daciei va fi CSM Tg. Mureş , echip[ care se află pe locul doi în Seria D a Diviziei A, cu 22 de puncte obţinute în cele zece 10 partide disputate, în timp ce argeşencele, pregătite de Daniel Gheorghe, antrenorul care a condus echipa şi sezonul trecut, domină Seria C a Diviziei A, fiind pe primul loc cu 27 de puncte, obţinute tot în 10 partide disputate.
Partida CS Dacia Mioveni 2012 - CSM Tg Mureş se va desfăşura, de la ora 16.00, în Sala Sporturilor din Trivale, iar intrarea spectatorilor va fi liberă. Aceasta este prima apariţie a handbalistelor din Mioveni, în Cupă, în acest an, după ce sezonul trecut au evoluat pentru prima oară în această competiţie. După acest meci de Cupă, care este primul oficial din 2020, echipa de handbal a CS Dacia va disputa în week-end şi primul meci oficial din campionat, tot pe propriul teren, în compania formaţiei Naţional Rm Vâlcea, ocupanta locul 4 în clasament, la 15 puncte în spatele argeşencelor.  Pentru ca suporterii echipei argeşene să fie cât mai aproape de echipă, conducerea clubului pune la dispoziţia iubitorilor acestui sport un mijloc de transport gratuit de la Mioveni la Piteşti. Ora de îmbarcare va fi 15.00, iar plecarea se va face din faţa Primăriei Mioveni.