Umilinţa suferită de Campionii FC Argeş în deplasarea de la ASU Poli Timişoara i-a fost fatală lui Nicolae Dică.

Antrenorul - manager al echipei a fost ieri pus pe liber, conducerea clubului reproşându-i tehnicianul că echipa nu joacă nimic şi că de la meci la meci situaţia este mai dezastruoasă.

Cele două părţi s-au aşezat ieri la masa discuţiilor şi au ajuns la un numitor comun, contractul fiind reziliat pe cale amiabilă. Odată cu Dică de la echipă au plecat şi colaboratorii săi, secundul Popescu, antrenorul cu portarii Stanca şi preparatorul fizic Didiţă.

Situaţia s-a inflamat la echipă după eşecul dureros de la Timişoara, unde elevii lui Dică nici nu aa contat în atac. De altfel, suporterii au sesizat acest lucru şi mulţi au subliniat prin comentariile făcute pe paginile de socializare, jocul prost de la începutul campionatului şi faptul că rezultatele au fost obţinute cu echipe aflate la retrogradare şi că singura victorie cu o echipă de top a venit în urma unui penalty inventat de arbitru şi a unui gol din off-side, jocul fiind la fel ca în celelalte partide.

Locul lui Dică i-a fost încredinţat pe moment lui Vali Năstase, secundul său, însă conducerea clubului caută în aceste zile un antrenor principal, obiectivul clubului rămând construirea unei echipei şi promovarea în următorii ani.

Plecarea lui Dică a fost anunţată pe pagina de facebook a clubului:

"Mulţumim, Nicolae Dică!

Conducerea clubului FC Argeş şi antrenorul Nicolae Dică au ajuns la o înţelegere pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă. Oficialii grupării din Trivale au mai reziliat tot pe cale amiabilă şi contractele colaboratorilor lui Nicolae Dică: secundul Alin Popescu, antrenorul cu portarii, Răzvan Stanca şi preparatorul fizic, Dan Didiţă. De pregătirea echipei se va ocupa Valentin Năstase, fostul mare jucător al echipei noastre, care a ocupat funcţia de secund în mandatul lui Dică. Clubul FC Argeş îi mulţumeşte lui Nicolae Dică pentru munca depusă la Piteşti şi îi urează mult succes în activitatea profesională."

 

Rezultatele Campionii FC Argeş în acest sezon

# Et 1: Campionii FC Argeş - Ripensia 1-2

# Et 2: Sportul Snagov (ultimul loc) -Campionii FC Argeş

# Et 3: Campionii FC Argeş - U Cluj (penultimul loc) 1-0

# Et 4: CS Mioveni - FC Argeş 2-0

# Et 5: Campionii FC Argeş - Pandurii Tg Jiu (penultimul loc) 2-1

# Et 6: Daco  Getica (locul 15) - Campionii FC Argeş 0-2

# Cupa României: Flacăra Horezu (Liga III) - Campionii FC Argeş 2-1

# Et 7: Campionii FC Argeş - Rapid 0-2

# Et 8:Concordia Chiajna (locul 9) - Campionii FC Argeş 1-1

# Et 9: Campionii FC Argeş - Turris Tr Măgurele (locul 1) 3-2

# Et 10: ASU Poli Timişoara (locul 15) - Campionii FC Argeş 3-0