Vineri s-a disputat runda a şaptea a Ligii a 3-a, seria 3 pe Stadionul din Valea Ursului, echipa locală Unirea Bascov,

singura reprezentantă a judeţului în acest eşalon fotbalistic a primit vizita celor de la Tractorul Cetate, echipă ce venea după o victorie cu 3-1 împotriva celor de la Baloteşti.
Până la această etapă, echipa gazdă nu cunoscuse gustul victoriei în acest sezon, având la ora meciului 5 remize şi o înfrîngere. Argeşenii au reuşit însă să spargă gheaţa şi în privinţa victoriilor, câştigând primul lor meci din actuala ediţie de campionat, succesul fiind vineri, clar, 5-0 (2-0).

Pe o vreme ploiasă şi rece, ambele echipe au practicat un joc de tatonare, iar prima ocazie a venit în minutul 9, atunci când Sebastian Ivan a trimis un şut puternic de la marginea careului, însă portarul oaspeţilor a respins senzaţional peste transversală. În minutul 30, căpitanul gazdelor Dragos Ciocîrlan, a luat o acţiune pe cont propriu, l-a ridiculizat pe fundaşul stânga al oaspeţilor, a centrat excelent pentru Ivan, atcantul reuşind să deschidă scorul cu un şut plasat. Oaspeţii nu îşi revin după primirea golului, iar în minutul 32, Eduard Neacşu a centrat, portarul oaspeţilor a scăpat mingea, iar pe fază micutul mijlocaş de bandă, Iustin Drăgănoaea, a marcat cu capul din apropierea liniei porţii, marcând probabil cel mai uşor gol din cariera. În minutul 43, Alexandru Dumitrache , a centrat excelent pentru acelaşi Ivan, însă de această dată lovitura acestuia de cap a trecut puţin pe lângă poartă. În minutul 53, Unirea Bascov a beneficiat de o lovitură liberă de la marginea careului, Iamandi a centrat excelent pentru Ivan, iar atacantul a marchat pentru 3-0 cu o lovitură de cap foarte bine plasată. În minutul 63, Adrian Dulcea l-a arunct în luptă pe tânarul Mario Iordache , iar acest lucru s-a văzut imediat în jocul echipei, dar şi pe tabela de marcaj, acesta marcând pentru 4-0, cu un şut plasat de la marginea careului. Următoarea ocazie i-a aparţinut lui Tibi Coman, care nu a reuşit să profite de eroarea portarului celor de la Cetate, şutul său trecând paralel cu poarta. În minutul 91, Cosmin Piscanu a marcat cel mai frumos gol al meciului, cu un şut puternic de la mare distanţă.
# Unirea Bacov: Călinoiu - Ciocîrlan, Teodorescu, Dumitrache, Constantin - Iamandi, Piscanu, Comănescu - Drăgănoaea, Ivan, Neacşu. Au mai evoluat: Iordache Mario, Coman Tibereiu, Butoiu Teodor respectiv Dan Alexandru, aceştia intrând în locul lui : Comanescu Ovidiu, Ciocirlan Dragos, Draganoaea Iustin, respectiv Neacsu Eduard.