CS Mioveni vrea să continue seria rezultatelor foarte bune din acest sezon şi vizează o nouă victorie în meciul de astăzi, cu Metaloglobus.

Partida de pe Stadionul Orăşenesc este progra­mată la ora 19,30 şi va fi transmisă în direct pe posturile TV Digi Sport şi Telekom Sport.

Meciul de diseară face parte din etapa a 6-a a Ligii a II-a, iar intrarea spectatorilor pe stadion va fi liberă. Înainte de acest joc, CS Mioveni ocupă locul 2 în clasament, având 13 puncte acumulate în cele 5 partide dispu­tate până acum: # 1-0 la ASU Poli Timişoara # 1-1 cu CSM Reşiţa # 1-0 la Viitorul Pandurii Tg Jiu # 2-0 cu FC Argeş şi # 2-0 la Gloria Buzău. Gloraverajul galben-verzilor este 7-1. De partea cealaltă, Metaloglobus este pe locul 6 cu 9 puncte, având trei victorii şi suferind două înfrângeri în primele 5 etape: # 1-2 cu Petrolul # 0-3 la Csiksze­reda # 3-0 cu Ripensia Timişoara # 3-0 la Sportul Snagov şi # 2-0 cu U Cluj. Golaverajul bucureştenilor este 9-5. Cele două echipa s-au mai întâlnit până acum în precedentele două campionate, iar oaspeţii de azi au reuşit să se impună în trei din cele patru jocuri. Astfel, în sezonul 2017/2018 Metaloglobus a câştigat cu 1-0 la Mioveni şi cu 2-1 acasă, în timp ce în sezonul trecut fiecare echipă a câştigat pe propriul teren, argeşenii cu 5-0, iar bucureştenii cu 2-0, în retur. De asemenea, într-un meci amical disputat în vară, înainte de începerea campionatul, Metaloglobus s-a impus cu 2-0.
Dacă va câştiga jocul de diseară, CS Mioveni va urca din nou, pe locul 1 al clasamentului, unde poate rămâne până la meciul de mâine al echipei Turris Tr Măgurele.