Vinerea trecută s-a disputat etapa cu numarul 2 din cadrul Ligii a 3-a, Seria 3, iar Unirea Bascov a întâlnit, acasă,

pe stadionul din Valea Ursului formaţia secundă a celor de la Universi­tatea Craiova, echipă ce a avut în lot nu mai pu­ţin de şase jucători coborâţi de la seniori (Baicu, Bairam, Briceag, Marinescu, Hreniuc, Serban).

Conducerea clubului l-a invitat pe Alex Pârvu pentru a da startul partidei. Alex este câştigator al Next Star editia 4, unde a încântat şi impresionat audienţa cu vocea sa. Alex este un învingător, un băiat senzaţional, un campion.
Încurajaţi din tribună de un număr foarte mare de spectatori, acesta fiind primul joc disputat pe stadionul din Valea Ursului după o pauză de 4 ani, elevii lui Adi Dulcea au început foarte bine partida, iar în minutul 2, Neacşu a fost faultat în suprafaţa de pedeapsă, iar arbitrul întâlniri a arătat punctul cu var. Sebastian Ivan şi-a asumat repsonsabilitatea executării penalty-ului, însă din păcate pentru argeşeni, portarul Marinescu a ghicit colţul şi a respins în două rânduri şutul lui Ivan. Două minute mai târziu, acelaşi Neacşu pierde pe drum doi adversari, însă nu a reuşit să cadreze şutul pe spaţiul porţii. În minutul 10 Stancu Andrei îl găseşte foarte bine pe Casoni Andreas, însă şutul acestuia trece de puţin pe lângă poarta oltenilor. În minutul 15, Neacşu îl incearcă pe Marinescu cu un şut înşelător, dar şi de aceasta dată portarul oaspeţilor reţine. În minutul 30, apare şi prima ocazie a oaspeţilor, Şerban şutând de la marginea careului, însă Călinoiu a respins în corner. Contrar cursului jocului, în minutul 40, Baicu pătrunde în suprafaţa de pedeapsă a gazdelor şi reuşeşte să îl învingă pe Călinoiu cu un şut la colţul lung, deschizând scorul. După pauză, gazdele ies foarte motivate de la cabine, reuşind egalarea în minutul 51, atunci când Casoni îi pasează foarte bine lui Ivan, iar acesta îl învinge pe Marinescu cu un şut plasat. La faza următoare , Fabrizio Constantin , îi pasează excelent lui Neacşu care îl execută pe portarul Marinescu cu un şut plasat la colţul scurt. În minutul 70 Raul Baicu trimite foarte bine un şut , însă Călinoiu este pe fază şi respinge peste poartă. În minutul 86 vine şi egalarea, atunci când oaspţtii profitş de o nesincronizare în apararea argeşeană, iar Dobre şutează fără speranţă la colşul lung. 
Unirea Bascov: Călinoiu - Ciocîrlan, Bălan, Oreviceanu, Constantin - Comănescu, Piscanu, Casoni - Stancu, Ivan, Neacşu. Au mai evoluat: Coman Tiberiu, Iordache Mario, Butoiu Theodor respectiv Dan Alexandru, acestia intrând în locul lui Piscanu Cosmin, Ivan Sebastian, Stancu Andrei respectiv Neacsu Eduard. Antrenor Adrian Dulcea

Dulcea: "Prindem uşor-uşor încredere"

După partida cu Universitatea Craiova II antrenorul Adrian Dulcea a declarat: "Un început de joc excelent cu 3 ocazii imense printre care şi un penalty ratat,10 min în care puteam lua o opţiune solidă pentru câştigarea acestuia . Mă bucur că am revenit de la 1-0 pentru adversar şi prindem uşor-uşor încredere în forţele proprii.  Din punct de vedere al atitudinii şi al respectării planului tactic sunt mulţumit dar suferim încă la momentele fixe şi păstrarea concentrării pe tot parcursul jocului.  Aşa cum după primul joc am pierdut doi jucători ce fuseseră eliminaţi şi după acest joc avem ceva probleme, dar de data aceasta de ordin medical şi mă refer aici la Piscanu, Ciocărlan, Comănescu şi Dan. Mulţumim spectatorilor care au venit la meci si ne-au susţinut la acest joc împotriva unei echipe foarte bune!"