Federaţia Română de Fotbal a stabilit, luni seară, meciurile din Turul 4 al Cupei României, faza naţională, ediţia 2019/2020.

În competiţie au intrat şi ultimele nouă echipe din Liga 2, după ce primele 11 au întrat din Turul 3. Cele 18 partide se vor desfăşura marţi, 10 septembrie 2019, şi miercuri, 11 septembrie 2019, cu începere de la ora 16:30.

În această fază a Cupei României participă 36 de echipe: 27 calificate din turul trecut şi ultimele nouă din Liga 2. Cele 18 de meciuri se vor disputa într-o singură manşă, eliminatorie. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se joacă încă două reprize de prelungiri, iar, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare. În competiţie au rămas 16 echipe din Liga 2, SCM Gloria Buzău, Daco-Getica Bucureşti, Pandurii Târgu Jiu şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu fiind eliminate în turul precedent, 19 din Liga 3 şi una din Liga 4, Steaua Bucureşti. Petrolul o întâlneşte pe Sportul Snagov, Rapid pe Dunărea Călăraşi, ”U” Cluj pe CSC Sânmartin, UTA pe Crişul Chişineu Criş, ASU Poli pe CSM Reşiţa, Farul pe CS Făurei sau Steaua pe Concordia Chiajna.
Formaţiile argeşene care participă în acest tur, CS Mioveni şi Campionii FC Argeş au meciuri relativ uşoare, în deplasare la echipe de Liga a III-a,  Flacăra Horezu şi Flacăra Moreni şi, cel mai probabil Mioveniul va juca marţi, iar piteştenii miercuri.
Echipele programate în Cupa României nu pot renunţa la jocuri şi nici nu pot disputa jocuri amicale în zilele în care au fost programate, sub sancţiunea excluderii şi retrogradării lor în eşalonul imediat inferior din campionatul în care participă. 
Meciurile Fazei a IV-a
# CSC Sânmartin - Universitatea Cluj
# Sănătatea Cluj - Fotbal Comuna Recea
# Industria Galda - Avântul Reghin 
# Crişul Chişineu Criş - UTA Arad
# CSC Ghiroda şi Giarmata Vii - Ripensia 
# CSM Reşiţa - ASU Politehnica Timişoara
# Vediţa Coloneşti - U Craiova 1948 SA
# Flacăra Horezu - Campionii FC Argeş
# Flacăra Moreni - CS Mioveni
# Olimpic Cetate Râşnov - FK Csikszereda
# Sportul Snagov - Petrolul Ploieşti
# CS Tunari - Metaloglobus Bucureşti
# Steaua Bucureşti - Concordia Chiajna
# Rapid - Dunărea Călăraşi
# Popeşti Leordeni - Turris  Turnu Măgurele
# CS Făurei - Farul Constanţa
# Metalul Buzău - CSM Focşani
# Foresta Suceava - Aerostar Bacău